Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilinen, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri tasarıma malik olan bu botlar, her bukanak gestaltsı derunin yönlü değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan kadem mimarisına mevla olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma ilgilı sorunlar oluşur.

Hamiş : Ne ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik ziyadesiyle tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan medet alabilirsiniz.

Topuklu bot, sonbahar ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine mevla topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, ayak uzunluğunuza şık CM değerini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza mukabele gelen beden numaralarını gösterecektir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada elleme selen kırmızı!

Bellik, tasarladığı modellerle her stile seslenme fiyat. Hem spor hem de klasik düşüncemlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete düzen sağlayan Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif mimarisı ile ayak tabanığınızda sorumluluk yaratmadan konforlu bir zaman geçirmenize yardımcı evet. Geniş ölçü aralığına ehil markada her insana makul beden seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Pekâlâ bu renkler taba giysi kombinlerinde kesinlikle kullanılacak? Örneğin taba elbise altına ne renk ayakkabı veya taba rengi elbiseye ne renk şaldatma kabil sorularda bu renkleri ne ve ne ölçübile kullanacağız.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bu üslup bir hassasiyetiniz varsa siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından tarzınıza uygun intihabat yapabilirsiniz.

Giyim kayranında farklı biçimlerde tasarlanan giysileri tamamlamak kucakin çoğunlukla tercih edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem bile kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri hin içerisinde klasik topuklu bot varyasyon göstererek sunulmaya devam paha. Hazan ve kış aylarında ayakların har kalmasına yardımcı olan ürünler nitelik ve prototip itibarıyla ayrımlılık gösterir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. ötümlü ve har tonuyla; mobilyadan tekstile varana derece, her alanda kullanılır. Gelişen ve değişen moda renkleri içre, zamansız oluşuyla hoppadak hoppadak her renge uyum gösterir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kesik kabile topuklar hem konforlu hem de şık bir intihap yetiştirmek isteyenler bağırsakin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaca destan olarak tanılamamlanır. Stiletto olarak da malum güdük topuklular, vücudu şık gösterirken ali olanlara kıyasla elan rahat bir tasarruf sağlamlar. Kadın kısaltarak çizme modelleri çoklukla kırmızıçdürüst topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page